Korisničko ime      Lozinka

Nemaš nalog? Registruj se

Profil

Opšte informacije

Ime i prezime

Foto savez Srbije - Galerija 73, Banovo brdo, Bgd, april 2017.

НА ТРАГУ СВЕТЛОСТИ је традиционална изложба Фото савеза Србије награђених фотографија из претходне године. У Месецу фотографије у Београду, Галерија `73 и Фото савез Србије успешно настављају сарадњу у виду организовања пролећне, традиционалне изложбе фотографија „На трагу светлости“.
Изложбом фотографија „На трагу светлости“ Фото савез Србије презентује најновија остварења својих најуспешнијих аутора, у виду годишње смотре, пре свега, аматерског фотографског стваралаштва ради афирмације фотографије и њених аутора. Селектоване су све фотографије које су током претходне 2016. године награђиване на изложбама највишег ранга у земљи и иностранству. Овом приликом дигитална збирка савремених радова ФСС проширена је за нове радова од око 50 аутора.

За изложбу „На трагу светлости“ слободно се може рећи да је то једна од бољих изложби у Србији, зато што је ту реч о представљању најбољих фотографија, исто толико фотографа из Србије који су освојили златне, сребрне и брознане медаље на најзначајнијим домаћим фото конкурсима првог ранга, као и на међународним изложбама широм света, а пре свега под патронатом ФИАП-а (Међународне организације уметничких фотографа).

Верујемо да ће сви љубитељи уметности, фотографије посебно, доживети истинску радост на изложби у Галерији `73 која ће засигурно потврдити да је у питању витална визуелна снага фотографских стваралаца, чланова Фото савеза Србије.
Изложбе „На трагу светлости“ одржавају се од 2007. године и овогодишња је ЈЕДАНЕСТА у низу.

Otvorena izlozba -  NA TRAGU SVETLOSTI -  Foto saveza Srbije - Galerija 73, Banovo brdo, Bgd

 

20.04 0 02.05.2017.godine

Galerija `73

Beograd, Požeška 83a

Tel/Faks: 011/ 35.57.142

e-mail: gallery73@gmail.com

website: www.galerija73.com